DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ 'PORTAKALI SOYDUM BAŞUCUMA KOYDUM' (Veli-Öğrenci Etkinliği)

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası olması sebebiyle gerçekleştirdiğimiz 'Portakalı Soydum Başucuma Koydum' etkinliğimiz velilerimizin katılımı ve yaptıkları bütünleştirilmiş çeşitli etkinliklerle gerçekleştirildi. Meyveler- Sebzeler ile ilgili bilmeceler soruldu. Cesur Portakal adl hikaye okundu. Portakal Adam şarkısı söylendi ve oyunu oynandı. Çocuklarımız da portakallarını kendileri sıkarak C vitamini ile nasıl güçlendiklerini deneyimlediler. Emeği geçen tüm velilerimize teşekkürler.

10.12.2023 105